Ge bättre hjälp

Vill du jobba i ett mindre team med mycket frihet och variation?
Är du driven att själv styra och lägga upp ditt arbete?
Är du samtidigt en lagspelare och gillar att utvecklas?

Senior Utvecklare

Vi söker en erfaren webbutvecklare som gillar att jobba brett; på Kaddio kommer du kunna jobba med allt ifrån större nyutvecklingsprojekt till förvaltning av befinligt produkt.

Vår teknikstack består bland annat av javascript/typescript, angular, meteor och MongoDB. Har du erfarenhet av dessa är det en fördel men är du rätt person tror vi det går fort att lära sig det som behövs.

Ta chansen att börja tidigt i ett växande bolag, där dina beslut kommer ha betydelse!

  • 7 timmars arbetsdag
  • Modern teknikstack
  • Distans på deltid
  • Kompetensutveckling
  • Delaktighet och inflytande

Marknadsstrateg

Vi söker efter en marknadsstrateg som vill jobba brett med att utveckla Kaddios strategier för marknadsföring från grunden och kan ta vår marknadsföring till nästa nivå.

Som marknadsstrateg kommer du ansvara för att initiera och driva marknadsföringsprojekt för vår egen produkt. Du kommer ha stor frihet och chans att påverka tidigt i ett litet företag som växer.


Om Kaddio

Kaddio är ett litet växande produktbolag som gör en webbaserad tjänst för bokning, kommunikation, journalföring och betalning. Vi står på egna ben, fria från externa investerare, med full kontroll över vår roadmap. Vi är för närvarande 6 personer som jobbar med utveckling, design, kundkontakter och företagsadministration.

Vi har mer frihet än på de flesta arbetsplatser och tar också mer ansvar. Hos oss är kort väg från idé till beslut, högt i tak och alla kan vara med att påverka. Vår filosofi är att skapa en arbetsplats där vi själva vill jobba!

Arbetstiden är flexibel och omfattningen förhandlingsbar. Du kan jobba delvis på distans, men bör finnas i Göteborgsområdet för att regelbundet kunna jobba tillsammans med oss på vårt mysiga kontor i Linnéstaden.


Kontakt

Är du intresserad av någon av våra utlysta tjänster eller vill göra en spontanasökan? Kontakt Daniel Heed på [email protected] eller 0709-999860.


kaddio.com använder inga kakor och vi spårar dig inte.