Kaddio Lectures

På tal om hälsa

Tack!

Tack alla som tog del av första Kaddio Lectures, nu kan du titta på talen i efterhand.

5 november 2020

Johanna Hector

Coach och Yogini

Hur kan vi leva ett tillfredställande liv? Johanna tar oss med på en resa kring yogans manliga och kvinnliga energier och hur tankar och känslor påverkar oss som människor.

johannahector.com

Daniel Heed

Osteopat

Vad skapar fysisk smärta? Hur hänger kroppens funktion och struktur ihop? Är osteopatins grundprincip att struktur styr funktion verkligen fulländad?

osteopathogskolan.se

Helena Backlund Wasling

Hjärnforskare

Närhet och beröring påverkar oss mer än vad vi tror. Helena berättar om hur viktigt det är med beröring, hur det förändrar beteenden och påverkar sociala relationer men också vad som händer när vi inte får någon beröring.

helenawasling.se

Nominera talare för nästa Kaddio Lectures?

Skicka namn och eventuell kontaktinformation till [email protected] för att nominera talare till nästa event!

Vad innebär det att vara talare?

Som talare på Kaddio Lectures är scenen din under 10-15 minuter. Du erbjuds helt fri tal- och manuscoaching av en proffessionell coach för att ditt tal ska bli så bra som möjligt. Ditt tal spelas in och direktsänds på webben med en flerkameraproduktion, likt ett TEDTalks, inför en publik på ca 25-30 st personer. Filmen publiceras på kaddio.com och du får fritt använda filmen i dina egna kanaler.

Lokalen

Kafferäven Per Nordby är ett kafferosteri i Bellevue, Göteborg. Här ligger travar av kaffesäckar från världens alla hörn och rosten går varm varje vecka på året. Rosteriet ligger i en lokal som bjuder in till möten om långt mer än kaffe och här varvas rostningen med konserter, fester och föreläsningar.

Vad är Kaddio Lectures?

Kaddio Lectures är vårt sätt att sprida inspiration och kunskap om fysisk och psykisk hälsa. Då och då samlar vi ihop ett gäng talare som får berätta om vad som ligger dem närmast om hjärtat att förmedla.

kaddio.com använder inga kakor och vi spårar dig inte.