Kaddio Lectures

På tal om hälsa

5 november 2020

Inspiration och kunskapsutbyte inom fysisk och psykisk hälsa.

Johanna Hector

Coach och Yogini

Johanna är pionjär och konceptutvecklare inom den globala fitness- och wellnessindustrin. Johanna inspirerar människor över hela världen genom det egna utbildningsföretaget Global Yoga som specialiserar sig på yogautbildningar. Hon driver också varumärket SoulWork Club, en holistisk wellnessklubb online.

johannahector.com

Markus Torgeby

Löpare

Markus föreläser om vägen in till hjärtat. Om att vi människor redan har allt. Om vägen in till det som är viktigt på riktigt, det som ligger bortanför konsumtion och prestation. Markus pratar inte om lycka och om hur du skall tjäna mer pengar. Han pratar om mening och det som är kärnan i att vara människa.

markustorgeby.se

Linda Wiik

Leg. Psykolog

Under sina år som psykolog har Linda kommit att intressera sig särskilt för skammens väsen och mekanismer, hon är legitimerad psykolog från Lunds Universitet och har också ett pg.certificate i Compassionfokuserad Terapi från universitetet i Derby.

lindawiik.se

Daniel Heed

Osteopat

Rektor på Skandinaviska Osteopathögskolan större delen av arbetsveckan men jobbar fortfarande kliniskt på Göteborgs Osteopatklinik. Gillar att djupdyka i saker, såsom aikido, anatomi-projekt eller musik, men också att få perspektiv i desamma. Drivs av nyfikenhet till livet.

osteopathogskolan.se

Helena Backlund Wasling

Hjärnforskare

Helena är sjukgymnast och neurofysiolog vid Sahlgrenska Akademin i Göteborg och har 20 års erfarenhet av att undersöka olika aspekter av människans hudkänsel. Hennes särskilda fokus ligger på forskning kring betydelsen av mellanmänsklig beröring. Helena är dessutom författare, rutinerad föreläsare och har både synts och hörts i radio och TV.

helenawasling.se

Information om årets event

Tid

Torsdag 5 november 2020 Klockan 18.00

Live Stream

Eventet kommer att livestreamas och kan följas här på sidan.

Publik på plats

En liten skara människor får plats i vår rymliga lokal i Kafferävens rosteri i Bellevue (Korpralsgatan 2, Göteborg).

Boka plats i publiken

Plats

Kafferäven Per Nordby är ett kafferosteri i Bellevue, Göteborg. Här ligger travar av kaffesäckar från världens alla hörn och rosten går varm varje vecka på året. Rosteriet ligger i en lokal som bjuder in till möten om långt mer än kaffe och här varvas rostningen med konserter, fester och föreläsningar.

Boka plats i publiken

Säkra din plats i publiken genom att ange din e-postadress i fältet nedan. Du kommer att få ett bekräftelsemail med all information du behöver.

Vad är Kaddio Lectures?

Vi älskar att höra sköna människor dela med sig av sina tankar. Vi tycker också att det är härligt med hälsa, både den inre och yttre, och gärna sammankopplat. Och vi gillar tanken på att föra samman kunskap från olika vinklar och vrår.

kaddio.com använder inga kakor och vi spårar dig inte.