Sekretesspolicy

Kaddio

När du använder Kaddio ger du oss förtroendet att hantera dina uppgifter. Vi förklarar här vilka uppgifter vi samlar in, varför och hur vi använder dem. Kaddio AB är ansvarigt för behandlingen av personuppgifter som samlas in i Kaddio.

Samtliga personuppgifter vi behandlar är nödvändiga i avtalsförhållandet mellan Kaddio och kunden, alternativt sker med kundens samtycke för att tillhandahålla en så bra tjänst som möjligt. Vi sparar personuppgifterna så länge de behövs i vår affärsrelation med kunden och raderas därefter. Har du frågor eller är missnöjd är du välkommen att höra av dig till oss eller till vårt dataskyddsombud dpo@kaddio.com. Du kan också vända dig till Datainspektionen

Kaddio har beträffande de personuppgifter avseende klienter som kund till Kaddio tillför systemet ansvar enligt Personuppgiftsbiträdesavtal.

Information vi samlar in

Information du uppger Du behöver t.ex. skapa en organisation hos Kaddio för att kunna använda vår tjänst. När du skapar en ny organisation ber vi dig om personuppgifter, bl.a. Förnamn, efternamn och e-post

Information vi samlar in genom att du använder Kaddio När du använder Kaddio sparar vi information om bl.a. vilka moduler du aktiverat, vi sparar info om när du loggat in i våra serverloggar. Vi sparar också cookies för Google Analytics.

Så här används informationen

Den information vi samlar in används för att tillhandahålla, förbättra och skydda våra tjänster.

Information vi samlar in med hjälp av cookies hjälper oss att förstå hur Kaddio används så att vi kan förbättra tjänsterna. Vi använder endast cookies för Google Analytics. Det går även bra att använda Kaddio med cookies blockerade i din webbläsare.

Valmöjlighet

Det är du som kund till Kaddio som väljer vilken information du vill dela med oss. De enda personuppgifter du måste dela med oss för att starta en organisation är för- och efternamn, e-post samt namnet på din organisation.

Personuppgifter som behandlas

x behandlare, student, administratör (Hur Kaddio behandlar våra kunders personuppgifter)
p patient, klient (Hur Kaddios kunder kan behandla sina patienters personuppgifter)
Personuppgift Identifikation i listor Inloggning SMS-påminnelser Bokningsbekräftelse Support Journallogg Fakturering
Namn x p x x x
Personnummer x p x1 p1
E-post x x p x p x
Telefonnummer x2 p2 p x
IP-adress x x
Adress x x p
Organisationsnummer x
  1. Endast med modulen Mobilt BankID
  2. Endast med modulen 2FA via SMS

Kaddio har dataskyddsombud

dpo@kaddio.com