Video och chat

Kommunicera säkert med klienter och kollegor via video och chat. Du kan skicka känslig information i och med att allt är krypterat i Kaddio.

Lär dig mer om Video och chat i Kaddios Hjälpcenter

Funktioner
Videosamtal Video direkt i webbläsaren utan plug-ins för upp till 15 deltagare
Chatta säkert med klienter och kollegor Skicka meddelanden med både klienter och kollegor. All kommunikationen är krypterad, till skillnad från vanlig e-post.
Mailnotis Om du får ett meddelande när du inte är inloggad i Kaddio så skickas en notis till din e-mail.
Skicka meddelande direkt till epost Välj att skicka ett meddelande direkt till klientens epost. Klienten behöver då inte logga in för att kunna läsa meddelandet.
Identifiering med Mobilt BankID För dig som är legitimerad är modulen Mobilt BankID ett viktigt tillägg för att höja säkerheten och följa Socialstyrelsens krav på stark autentisering vid hantering av persondata på webben. Oavsett legitimering är Mobilt BankID bra i kombination med chatten, eftersom du då vet vem som är inloggad och läser meddelandena.
Gruppchatt Skapa grupper och skriv till alla.
Skicka filer Ladda upp och skicka filer. Även filer som innehåller persondata kan skickas, då all kommunikation är krypterad.
Skicka fakturor Välj att skicka fakturorna via chatten istället för via mail eller riktiga brev.
Bokning med krav på personnummer Bokning som är öppen för alla. Kräver att klienten uppger namn, telefonnummer, mailadress och personnummer.
Kontaktformulär Låt klienterna kontakta er via kontaktformulär som kopplas till en behandlare. All data krypteras.Funktioner

kaddio.com använder inga kakor och vi spårar dig inte.