Kommunikation

Kaddios chat gör det möjligt att skicka sådant som innehåller personuppgifter och annan känslig information i och med att allt krypteras både när det skickas och där det sparas.

Funktioner
Chatta säkert med klienter och kollegor Skicka meddelanden med både klienter och kollegor. All kommunikationen är krypterad, till skillnad från vanlig e-post.
Mailnotis Om du får ett meddelande när du inte är inloggad i Kaddio så skickas en notis till din e-mail.
Identifiering med Mobilt BankID För dig som är legitimerad är modulen Mobilt BankID ett viktigt tillägg för att höja säkerheten och följa Socialstyrelsens krav på stark autentisering vid hantering av persondata på webben. Oavsett legitimering är Mobilt BankID bra i kombination med chatten, eftersom du då vet vem som är inloggad och läser meddelandena.
Gruppchatt Skapa grupper och skriv till alla.
Skicka filer Ladda upp och skicka filer. Även filer som innehåller persondata kan skickas, då all kommunikation är krypterad.
Skicka fakturor Välj att skicka fakturorna via chatten istället för via mail eller riktiga brev.
Bokning med krav på personnummer Bokning som är öppen för alla. Kräver att klienten uppger namn, telefonnummer, mailadress och personnummer.
Kontaktformulär Låt klienterna kontakta er via kontaktformulär som kopplas till en behandlare. All data krypteras.Funktioner

Oroa dig inte - kaddio.com använder inga kakor och vi spårar dig inte.