Sörmlandskustens Kiropraktik

Sörmlandskustens Kiropraktik & Rehab - VI HAR FLYTTAT till Nyköpings Padelcenters lokaler

Besväras du av smärta, värk eller stelhet? Behöver du rehabilitering efter en idrottsskada eller vill du lära dig mer om träning för att optimera din hälsa?


Kiropraktik
Besvär som kan avhjälpas och behandlas med kiropraktik är exempelvis rygg-och nacksmärtor, axelproblematik, huvudvärk och utstrålade smärta i armar och ben.  Vi erbjuder även rehabilitering för dig som vill stärka upp kroppen på lång sikt. 

Såhär hjälper vi dig
För att få reda på orsaken till just dina problem utförs en noggrann undersökning av kroppen. Diagnos ställs med hjälp av neurologiska, ortopediska och kliniska funktionstester för att avgöra vilken behandling som är mest lämplig för dig.  Behandling sker efter dina individuella förutsättningar och mål vilket innebär att vissa uppnår önskat resultat efter en enskild behandling medan andra följs upp av flera behandlingstillfällen och/eller rehabilitering för att uppnå önskat resultat.  

Vi på Sörmlandskustens Kiropraktik & Rehab uppfyller Socialstyrelsens krav för yrkeslegitimation.  

HLR utbildning: 
Som utbildad HLR instruktör erbjuder vi HLR utbildning för företag och privatpersoner. Kontakta [email protected] för offert.  


Kontakt
Boka ditt besök via tidsbokningen på denna sida. Vid frågor, kontakta oss gärna. För att inte debiteras ska avbokning  ske senast 24h innan besöket.

Pathric Larsson
[email protected]
SMS: 0736735934

Sörmlandskustens Kiropraktik

brukslagarvägen 5 Nyköping
Kiropraktisk behandling nybesök
45 min · 650 kr
Kiropraktisk behandling återbesök
30 min · 650 kr
Regionsavtal Nybesök
40 min · 250 kr
Läs mer
Regionsavtal Nybesök
40 min · 250 kr
Nybesök för regionsavtal
Regionsavtal Återbesök
30 min · 250 kr
Läs mer
Regionsavtal Återbesök
30 min · 250 kr
Återbesök Regionsavtal
Stavsjö
30 min · 600 kr