Jessika Ståhl Psykologmottagning

☀️ Begränsade öppettider under juli-augusti 


Välkommen till Jessika Ståhl Psykologmottagning

Mitt namn är Jessika Ståhl och jag är legitimerad psykolog med examen från Lunds universitet. Min mottagning hittar du centralt i Lund nära Mårtenstorget. Jag erbjuder psykoterapi för dig som kommer via remiss från psykolog/läkare på din vårdcentral men välkomnar även dig som söker på privat väg. Samtalen genomförs på plats vid mottagningen i Lund eller digitalt via sekretesskyddat videoprogram.  

Aktuella avtal

Ackreditering inom vårdval psykoterapi KBT finns (upp till 20 samtal + uppföljning). Det krävs en remiss från din läkare/psykolog på din vårdcentral. 

Om mig
Med psykologexamen från 2015 och mångårig yrkeserfarenhet från både privat och offentlig primärvård har jag stor vana vid att ge psykologisk behandling, rådgivning och stöd vid ett brett spektrum av besvär såsom stress/utmattning, ångest och depression såväl som OCD, livskriser, fobier eller relationella besvär. Jag har fördjupade kunskaper på området stress- och utmattning, dels via omfattande kliniskt arbete och dels genom teoretisk fördjupning från föredrag av några av landets största stressforskare.
 
Arbetsmetodik
För mig är det viktigt att skapa en trygg, lyhörd, ickedömande plats där vi kan arbeta mot gemensamt uppsatta mål. Metodmässigt arbetar jag huvudsakligen utifrån KBT-metodik. Jag använder ofta inslag från CFT (compassionfokuserad terapi) och ACT (acceptance- and committment therapy). Behandlingsupplägget kan anpassas efter dina behov. 

Jag arbetar under tystnadsplikt och sekretess i enlighet med yrkesetiska principer för psykologer. Jag är medlem i Psykologförbundet och Psykologföretagarna och har en patientförsäkring.  

Vid av- eller ombokning sänder du enklast ett sms till 079-334 3341, gärna så tidigt som möjligt men senast 24 h före bokad tid för att undvika debitering. Uteblivande eller sen avbokade tider debiteras.

E-post: [email protected]

Besöksadress

Jessika Ståhl Psykologmottagning
Lunds kontorshotell
Östra Mårtensgatan 19, 1 trappa upp
223 61 Lund

 

Jessika Ståhl Psykologmottagning Kontakta oss
An image uploaded by userAn image uploaded by user
Östra Mårtensgatan 19, 1 tr Lund
Personal
Bild på Jessika Ståhl
Jessika Ståhl
Leg. psykolog
Läs mer
Jessika Ståhl
Leg. psykolog
Jessika Ståhl Psykologmottagning ligger centralt i Lund och drivs av legitimerad Jessika Ståhl. Hon har psykologexamen från Lunds universitet och legitimation utfärdad av Socialstyrelsen. Medlem i Psykologförbundet och Psykologföretagarna.