PsykologA

Sedan starten 2013 har vi hjälpt individer och organisationer att växa. Det har vi gjort genom terapi, coaching och utbildning som både är trygg och effektiv. Nu hoppas vi att kunna hjälpa dig eller din organisation att utvecklas i riktning mot de mål ni upplever som viktiga.  

Vi som arbetar på PsykologA är legitimerade psykologer med en bred erfarenhet av olika problem och metoder. Vi är medlemmar av Sveriges Psykologförbund. Nedan kan du läsa om våra psykologers erfarenhet och specialkompetens.

PsykologA

Kontakta oss
An image uploaded by userAn image uploaded by userAn image uploaded by user
Jakob Westinsgatan 8 Stockholm
Personal
Bild på Fredrik Sandin
Fredrik Sandin
Bild på Matilda Hulth
Matilda Hulth
leg. psykolog
Läs mer
Matilda Hulth
leg. psykolog
Matilda är leg. psykolog med KBT-inriktning. Hon har arbetat psykologisk behandling både mot vårdcentral och i psykiatrin. Matilda har erfarenhet av att hjälpa personer med olika utmaningar exempelvis depression, ångest, trauma och PTSD. Tillsammans med Matilda får du utforska det som är svårt och göra en tydlig plan för att hjälpa dig hitta en väg framåt. Matilda tar mot vuxna och ungdomar från 16 år.
Bild på Marie Edmark
Marie Edmark
leg. psykolog.
Läs mer
Marie Edmark
leg. psykolog.
Marie Edmark är legitimerad psykolog med examen från Umeå universitet 2008. Hon arbetar med Kognitiv beteendeterapi för behandling av depression/nedstämdhet och ångesttillstånd (såsom panikångest, tvångssyndrom, social fobi, specifika fobier), självkänsla, relationsproblem samt stressrelaterad ohälsa. Marie har tidigare arbetat med psykologiskt och terapeutiskt arbete inom psykiatri och primärvård. Marie tar mox vuxna och ungdomar från 15 år.
Bild på Mattias Wretman
Mattias Wretman
leg. psykolog.
Läs mer
Mattias Wretman
leg. psykolog.
Mattias är leg. psykolog med lång erfarenhet av KBT-behandling av olika problem på vårdcentral, i psykiatri, i organisationer men även i privat verksamhet. Tillsammans sätter ni upp tydliga och mätbara mål. Du får hjälp att ta steg mot dina mål med konkreta strategier och färdigheter. Mattias har även erfarenhet av att utbilda och vägleda andra psykologer. Mattias hjälper vuxna och ungdomar från 13 år.
Bild på Erika Stanley
Erika Stanley
leg. psykolog
Bild på Richard von Plauen
Richard von Plauen
Leg. psykolog.
Läs mer
Richard von Plauen
Leg. psykolog.
Jag är legitimerad psykolog. Jag har erfarenhet av KBT och arbetar i dagsläget med ISTDP som är en terapiform som gör det möjligt att få kontakt med dina djupare känslor. Jag har erfarenhet från vuxenpsykiatri, barnpsykiatri och skolan. Varmt välkommen att boka ett första besök!
Individuellt nybesök (Kungsholmen)
45 min · 990 kr
Läs mer
Individuellt nybesök (Kungsholmen)
45 min · 990 kr
Ett första fysiskt besök på vår mottagning på Kungsholmen. Ett första individuellt besök på mottagningen kostar 990 kr. Resterande besök kostar 1490 kr. Adressen är Jakob Westinsgatan 8. Om ni redan har kontakt med en psykolog via PsykologA ska ni inte boka ert besök via hemsidan utan vi ber er kontakta er psykolog direkt.
Individuellt nybesök (Online/Video)
45 min · 990 kr
Läs mer
Individuellt nybesök (Online/Video)
45 min · 990 kr
Ett första videobesök á 45 min på distans med en av våra psykologer. Gå in på psykologa.kaddio.com och logga in när det är dags för ditt besök. Webbläsarna Chrome och Firefox fungerar bäst. Ett första individuellt videobesök kostar 990 kr. Resterande besök kostar 1490 kr. Om du redan har kontakt med en psykolog via PsykologA ska du inte boka ditt besök via hemsidan utan vi ber dig kontakta din psykolog direkt.
Parterapi nybesök (Kungsholmen)
60 min · 1690 kr
Läs mer
Parterapi nybesök (Kungsholmen)
60 min · 1690 kr
Ett första besök för parterapi på vår mottagning på Kungsholmen á 60 min. Ett första besök för parterapi på mottagningen kostar 1690 kr. Resterande besök kostar 2090 kr. Adressen är Jakob Westinsgatan 8. Om ni redan har kontakt med en psykolog via PsykologA ska ni inte boka ert besök via hemsidan utan vi ber er kontakta er psykolog direkt.
Parterapi nybesök (Online/Video)
60 min · 1690 kr
Läs mer
Parterapi nybesök (Online/Video)
60 min · 1690 kr
Ett första besök för parterapi på distans med en av våra psykologer. Gå in på psykologa.kaddio.com och logga in när det är dags för ditt besök. Webbläsarna Chrome och Firefox fungerar bäst. Det första besöket kostar 1690 kr. Resterande besök kostar 2090 kr. Om ni redan har kontakt med en psykolog via PsykologA ska ni inte boka ert besök via hemsidan utan vi ber er kontakta er psykolog direkt.