ELIÆSON’s KIROPRAKTIK

 

Hej och hjärtligt välkommen hit till  ELIÆSON's KIROPRAKTIK - Din specialist på Säker, Effektiv och Specifik behandling! 

Söker du hjälp som nybesök , vänligen ring eller maila för en liten konsultation innan du bokar upp dig ! 

Min nya hemsida: www.elikiro.se

KONTAKT: TEL:
073-516 94 47  EMAIL: [email protected]

 

Min sida hos RECO

 Mottagningsadress : Google Maps

Efraim Dahlins väg 5. 12864 SKÖNDAL 

Väntrummet finns direkt till höger om entrén i Neurologiska Rehabiliteringen / Johannesgården. 

Hitta hit. 
närmaste busshållplats heter Stora Sköndal. Här stannar bussar 143, 181 samt 188. Sl.se

Kontakt: Tel: 073-516 94 47    Mail: [email protected]

 

Här behandlas de flesta störningar i rörelseapparaten, allt ifrån fotledsstukning till yrsel, nackspärr, ryggskott, ischias och whiplash för att nämna några vanliga sökorsaker. Oavsett om man är en 9-årig fotbollsspelare med knävärk, MMA-fighter eller pensionär får man samma noggranna undersökning och specifika behandling.  

Jag jobbar med  extremiteter / idrottsskador med hjälp av de kunskaper jag inhämtat ifrån Sports Chiropractic via Council on Extremity Adjusting samt från FICS- International Federation of Sports Chiropractic som komplement till Gonsteadmetoden https://gonsteadseminar.com/- som jag behandlar enligt sedan 1998.
 
Här erbjuds även laserbehandling ( Low lever laser therapy) som är ett mkt effektivt komplement  mot inflammation, svullnad och till viss del smärta och som är avdragsgillt och går under Friskvård. Även tejpning används när så krävs för att öka effekten av behandlingen. Tips och råd angående träning är något som alltid tas upp på ett nybesök.


Bisse Eliæson är legitimerad Kiropraktor och är såklart Ansvars- och patientförsäkrad.   


KLICKBARA LÄNKAR:

Vi finns på META: https://www.facebook.com/

INSTAGRAM https://www.instagram.com/eliaesons_kiropraktik/

RECO Min Reco-sida

https://sl.se/

http://googlemaps.se

 

Lite om priser :

Nybesök

800kr

Tid: Upptill 50min

Vid ett nybesök går vi igenom din hälsodeklaration tillsammans och diskuterar dina besvär. Sedan genomför vi adekvata ortopediska och neurologiska tester, följt av en noggrann kiropraktisk-undersökning för att identifiera problemområden. Baserat på denna information skapar vi en individuell behandlingsplan, och vid behov skickar vi för röntgen för ytterligare analys.

 

Återbesök

600kr

Tid: Upptill 25min

Här tar vi vid där vi senast slutade. Vi stämmer av hur du mår och fortsätter vägen mot ett friskare liv med bättre hälsa och funktion.

 

Alternativ A

Efter 10 st behandlingar under samma kalenderår blir priset för återbesök 400kr kalenderåret ut. Betalning sker löpande. Villkor: behandlingar sker under samma kalenderår.

Alternativ B

Om du kommer på 7 st behandlingar inom 3 månader så bjuder vi på nr 7. Den bokas dessutom in som ett nybesök ( värde 800kr). Sen görs en komplett re-evaluering och utvärderar resultat och framgång.

 1st nybesök à 800kr + 5st återbesök à 600kr = 3800kr. Plus en ny utvärdering motsvarande ett nybesök à 800kr. Ordinarie pris 4600kr. Du betalar 3800kr . Vilket motsvarar en rabatt på 18 %. Villkor : 7 besök på 3 månader. Betalning sker löpande eller i förskott.

Alternativ C

Välkomsterbjudande:

kom fyra ggr: 1 Kiropraktiskt Nybesök + 3 återbesök  ord.pris är 2600kr. Du betalar 2200kr och får därmed 15% rabatt. Villkor: Förskottsbetalning. Gäller 12 månader från inköp.Personal
Bild på Bisse Eliæson
Bisse Eliæson
Leg. Kiropraktor
Läs mer
Bisse Eliæson
Leg. Kiropraktor
Bisse Eliæson är en mycket erfaren kiropraktor med mer än 25år i yrket. Jobbar med de flesta störningar i rörelseapparaten men är särskilt erfaren av diskbråck, whiplash associerade besvär, yrsel och käkledsmärtor men även extremiteter såsom fot, hand och axelproblem är lite av en specialitet. Kompletterar inte sällan med att skicka på röntgenundersökningar om det finns tydlig indikation på att det är av vikt och kan underlätta i behandlingen.
Friskvård
FRISKVÅRDANDE BEHANDLING, ÅTERBESÖK
30 min · 750 kr
Läs mer
FRISKVÅRDANDE BEHANDLING, ÅTERBESÖK
30 min · 750 kr
Mjukdelsinriktad behandling. Diet, träningstips.
FRISKVÅRDANDE BEHANDLING, NYBESÖK
50 min · 1000 kr
Läs mer
FRISKVÅRDANDE BEHANDLING, NYBESÖK
50 min · 1000 kr
Efter en genomgång av livsituation, arbetsmiljö etc börjar undersökningen. När den är klar lägger vi upp ett förslag på hur vi kan lägga upp din behandling, börja förbättra saker inom hälsa, smärta och stelhet och ergonomi. Sen sätter vi igång.
LASER -Low level laser therapy
15 min · 400 kr
Läs mer
LASER -Low level laser therapy
15 min · 400 kr
En medicinsk laser används för att minska smärta och inflammation, samt för att främja läkning, och verkar genom att laserljus appliceras utanpå huden, alltså icke-invasivt. Går under Friskvård och är avdragbart.
Kiropraktik
KIROPRAKTIK, NYBESÖK
55 min · 800 kr
Läs mer
KIROPRAKTIK, NYBESÖK
55 min · 800 kr
Ett nybesök inleds med att Du fyller i en hälsodeklaration som vi sen går igenom tillsammans. Sen får du berätta mer om dina besvär. Efter det så inleds undersökningen där vi gör en rad adekvata ortopediska och neurologiska tester. Slutligen så inleds den kiropraktiska undersökningen. Det är här vi letar efter områden i rygg och resten av kroppen som gett upphov till dina besvär. När allt detta är gjort så läggs en behandlingsplan upp just för Dig. Där jag lägger ihop all information jag fått från din anamnes/sjukhistoria och de ev kliniska fynd som upptäcktes vid undersökningen. Finns behov så kommer jag skicka på röntgen och jag gör en särskild analys där man mäter upp ev felställningar och vid provokationsröntgen kan man även mäta upp om det rör sig för mkt eller för lite på segmentellnivå.
KIROPRAKTIK, ÅTERBESÖK
30 min · 600 kr
Läs mer
KIROPRAKTIK, ÅTERBESÖK
30 min · 600 kr
Här tar vi vid där vi senast slutade. Vi stämmer av hur du mår och fortsätter vägen mot ett friskare liv med bättre hälsa och funktion.
Funktionell Neurologi
FUNKTIONELL NEUROLOGISK UNDERSÖKNING
30 min · 550 kr
Läs mer
FUNKTIONELL NEUROLOGISK UNDERSÖKNING
30 min · 550 kr
Här görs ett batteri av tester för att skapa en bild av nervsystemets funktion. En utökad och fördjupad neurologisk undersökning.
KONSULTATION
30 min · 600 kr
Läs mer
KONSULTATION
30 min · 600 kr
Rådgivning. Förslag till behandlingsupplägg, kost- och träningsråd etc
PRESENTKORT
Presentkort 2000kr
1 min · 2000 kr
Läs mer
Presentkort 2000kr
1 min · 2000 kr
Unna Dig själv, en kär vän eller familjemedlem nånting värdefullt. Kostnaden för respektive behandling dras från det inbetalade beloppet vid varje tillfälle. Observera att det skiljer på behandlingstiden från 15 min med laser till 50 min för Nybesök. Till exempel kan det bli ett kiropraktiskt Nybesök och 2 st Återbesök eller 5 laserbehandlingar. Du väljer själv.
0
0 omdömen
0
0
0
0
0
Inga omdömen ännu