Tina Dilles Psykologmottagning

Välkommen till Tina Dilles Psykologmottagning!

Mottagningen erbjuder samtalsterapi individuellt och i grupp, neuropsykologiska utredningar, chefshandledning, teamutveckling och utbildning.

Min grund är psykodynamisk och jag arbetar affektfokuserat, då det ofta är känslor som inte fått komma fram och förstås som är grunden till många svårigheter. Jag arbetar också med visualiserande terapi där vi effektivt kan komma åt underliggande problematik.
Med lång erfarenhet som neuropsykolog har jag även perspektiv på hur hjärnan fungerar och kan förmedla kunskap både i samtal, föreläsningar och handledning.

Specialområden

  • Hjärnskador - medfödda, traumatiska och stroke
  • Ryggmärgsskador och neurologiska sjukdomar
  • ADHD, autism och andra neuropsykiatriska diagnoser
  • Missbruks- och beroendeproblematik
  • Relationer och sex
  • HBTQIA+ 
  • Stress- och utmattningssyndrom
  • Gruppdynamik, ledarskap och konflikthantering

 

Prisinfo

Hit kan du söka privat utan remiss och betalar 1 200 kr/samtal.

Föreläsningar eller handledning inom neuropsykologi sker efter överenskommelse.

Organisationsutveckling såsom chefs- eller grupphandledning, teamutveckling och utbildning debiteras utifrån särskild prislista. Offert lämnas på förfrågan.

Kontakt

Mobil: 072-333 07 16

Det går också bra att använda kontaktformuläret här på hemsidan.

Tina Dilles Psykologmottagning

Kontakta oss
Kanslihusvägen 13 HÄSSLEHOLM
Personal
Bild på Tina Dilles
Tina Dilles
Leg psykolog
Läs mer
Tina Dilles
Leg psykolog
Jag är legitimerad psykolog, tidigare redovisningsekonom och egen företagare med bred erfarenhet av kliniskt patientarbete, organisationsutveckling och ledarskap i praktiken. Jag tog psykologexamen vid Lunds Universitet och har därefter byggt på mina kunskaper med specialistkurser inom neuropsykologi, olika behandlingsmetoder såsom Affektfokuserad psykoterapi och Prolonged Exposure vid PTSD, liksom teamutveckling och kris- och konflikthantering. I mitt CV finns tjänster som neuropsykolog inom hjärnskade- och ryggmärgsskaderehabilitering, neuropsykiatriskt utredningsteam och LARO/beroendebehandling, Vuxenhabilitering, behandlingsansvarig på behandlingshem och verksamhetschef på S:t Lukas. Jag drivs av att utveckla och utvecklas med nyfikenhet och öppet sinne för min omvärld och medmänniskor!