Barrington Lindh Psykologi

Mottagning måndagar udda v och fredagar jämn v. För närvarande är väntetiden ca 3v för samtal. Ni kan få meddelande om det blir en tid ledig tidigare än den ni bokat. Kontakt via mail, hemsida eller sms för bokningsförfrågan. Om ni föredrar videosamtal finns även den möjligheten.

Välkommen! 
Här träffar du Legitimerad Psykolog för rådgivning, samtalsstöd, behandling eller utredning. Metoderna är givetvis beforskade och bygger på beprövad erfarenhet. Mottagningen finns mitt i Örebro i ljusa trevliga lokaler vid Karolinska skolan med utsikt över slottet. Vi tar emot unga och vuxna, par och familjer, samt uppdrag för företag och skola. I lokalen finns även mötesrum för större sällskap. 

Du kan få samtal hos oss oavsett var i landet du bor via videolänk och telefon.

Vid frågor kontakta oss på [email protected] eller ring 0736425025. SMS går också bra. 


Varför privat psykolog?

Vi värnar om er integritet och anonymitet. Ni behöver inte sitta i väntrum på vårdcentral eller inom psykiatrin, och er datajournal finns bara i vårt säkra system. 

Väntetiderna är korta och tillgängligheten är hög, tider kan ordnas kvällar och helger enligt överenskommelse. 

Flexibiliteten är unik, du kan välja om du vill samtala på mottagningen, om du vill få coaching under en promenad på lunchen eller samtal via videolänk på distans. 

När det är motiverat kan psykolog träffa dig på annan plats eller närvara vid möten för att representera er. 

Ni behöver inte byta behandlare. 

Utredningskön är kort för begåvningstestning, ADHD-utredning och Autismutredning.

 

Har fördjupad kunskap om skola, arbetslivet, neuropsykiatri och intellektuell funktion.

 

 

Utför testning av begåvning inklusive rådgivning utifrån profil.

 

För vem?

För dig som känner ett behov av samtalsstöd, kanske vill utforska din begåvning, har frågor om ADHD eller autism/Aspergers, eller behöver stöd i en kris eller i relationen. Vi tar emot privatpersoner enskilt, samt par och familjer. Hos oss finns god kännedom om skolans värld, arbetslivets utmaningar och hur livet ser ut för den som har neuropsykiatriska funktionsnedsättningar eller särskild begåvning. Här kan du få råd och stöd i föräldraskap, kartlägga barns behov och hjälpa med remiss vid behov. Även arbetsgivare är välkomna för stöd i sitt ledarskap och för stöd till sina anställda.

Hör av dig för ett individuellt anpassat upplägg.

 

Välkommen att boka ett första samtal via mail, eller att ringa. Du kan också boka direkt i kalendern. Om du har önskemål om tider som inte är bokningsbara kan du maila så försöker vi ordna det.

Hos oss håller vi oss uppdaterade om nya riktlinjer från FHM för minskad smittspridning av Covid-19.

Barrington Lindh Psykologi
Olaigatan 21 Örebro