Bokningssystem

Dina klienter bokar själv behandling via en publik bokningssida. De får information skickat via mail och påminnelse via sms. Du kan i samband med bokning samla in information genom ett formulär och välja om de ska betala direkt vid bokning. Du kan också välja att inte ha en publik bokningssida utan att själv administrera bokningar inne i Kaddio.
Funktioner
Kalender I kalendern ser du bokningar sida vid sida med möten och andra aktiviteter. Det är här du administrerar dina bokningar, t ex ändrar tid eller avbokar tid. Som administratör kan du administrera bokningar för alla behandlare i din organisation.
Tidsoptimering Lägg till din arbetstid i kalendern, så blir du bokningsbar för klienter. Kaddio optimerar så att du under arbetstiden kan erbjuda så många pass som möjligt. Du får ett mail när du fått en ny bokning.
Behandlingsformer Lägg till obegränsat med behandlingsformer som blir bokningsbara för klienterna. Anpassa sms och mailutskick beroende på behandling. Välj hur mycket extra tid som ska bokas upp i kalendern för att hinna med administration innan nästa besök.
Formulär Skicka automatiskt ett formulär (t ex en hälsodeklaration) i samband med bokning.
Tidsmarginaler Ställ in hur långt innan starttid en behandling ska kunna bokas och avbokas.
Öppen bokning Bokning som är öppen för alla. Kräver bara att klienten uppger namn, telefonnummer och mailadress.
Bokning med krav på personnummer Bokning som är öppen för alla. Kräver att klienten uppger namn, telefonnummer, mailadress och personnummer.
Bokning med Mobilt BankID Bokning sker genom att klienten loggar in i Kaddio med Mobilt BankID. Passar dig som vill säkerställa det personnummer som anges.
Kortbetalning vid bokning Möjliggör för klienten att betala med kort direkt vid bokning online.
Fakturering Med tre knapptryck kan du fakturera obetalda bokningar.
SMS-påminnelser Klienterna får ett sms ca 24 h innan bokad tid.
Integrera bokning på din hemsida Integrera din bokning direkt på din egna hemsida, <a href=”/iframe"> Läs om hur du gör här.
Mallvecka Spara din generella veckoplanering för din arbetstid som en mallvecka. Klistra in mallveckan för de veckor du vill att den ska gälla.
Platser Kaddio har stöd för om du har mottagningar på flera platser. Information i mail och sms-påminnelser anpassas beroende på plats.
Rumsbokning Schemaläggning för dina rum. Kaddio ser till att behandlingar bara bokas in när det finns tillgängliga rum.Funktioner